Boekentip : Tractor Ted

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Vanaf nu zijn de succesvolle kinderboeken en dvd’s van Tractor Ted ook in Nederland verkrijgbaar. De Tractor Ted reeks is erop gericht om kinderen iets te leren over het leven op de boerderij.

De Tractor Ted reeks is erop gericht om kinderen iets te leren over het leven op de boerderij. Denk hierbij aan de verschillende tractoren en machines, de dieren en waar bijvoorbeeld ons eten vandaan komt. Tractor Ted is bedacht door de Engelse Boer David Horler die afgelopen jaar in Engeland werd uitgeroepen tot Farmer of the year.

Steeds meer (stads)kinderen zijn vervreemd van het leven op het platteland en weten niet goed waar ons eten vandaan komt. Toch vinden kinderen de machines op de boerderij en de verschillende dieren vaak heel interessant. Tractor Ted, een geanimeerde tractor afkomstig van het Engelse platteland, wil kinderen iets bijbrengen over het leven op de boerderij. Aan de hand van echte foto`s en video`s geeft hij kinderen een kijkje in de koeienstal, het kippenhok, op de akkers en vertelt hij precies hoe de (hooi)vork in de steel zit.

Tractor Ted: Ontmoet de baby diertjes

"Neem een kijkje op de boerderij en ontmoet allemaal lieve baby diertjes. 32 pagina`s met geweldige foto`s van biggetjes, kuikentjes, kalfjes en lammetjes. Hoe heet de neus van een biggetje? En hoe kan een kuikentje zwemmen? Ontdek het hier."

Ga mee met Tractor Ted op avontuur als hij het leven op de boerderij onderzoekt. Met geweldige foto`s verteld hij kinderen over alle activiteiten op het platteland.

De boeken en DVD`s zijn via www.Bol.com te bestellen en vanaf juli zullen diverse kinderboerderijen, tuincentra en kinderboekwinkels de producten gaan aanbieden.Dit artikel is een samenwerking met Traktor Ted

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety